Собственикът на Левски Наско Сираков ще иска клубът моментално да се раздели с

...
Собственикът на Левски Наско Сираков ще иска клубът моментално да се раздели с
Коментари Харесай

Левски гони Орлин Старокин

Собственикът на Левски Наско Сираков ще желае клубът мигновено да се раздели с Орлин Старокин, осведоми " Спортал ". Легендата е гневен, откакто опитният състезател си изпроси малоумен червен картон в границите на 15 секунди за реплики към рефера Николай Йорнадов в гостуването на Царско село (2:2). Това се случи в 37-ата минута при резултат 1:1. Въпреки че секунди по-късно Станислав Иванов донесе цялостен поврат на " сините ", те не съумяха да задържат своята преднина, като най-после приключиха срещата с девет души.

Голмайстор №1 на " сините ", който персонално докара Старокин през лятото, е доста обиден от случилото се и упреква Старокин за следващия неуспех ни отбора му през тази акция в efbet Лига. Имащият тъкмо 100 мача и пет гола за " Левски " футболист е осъден за последната среща от годината с ЦСКА. За дербито той няма да бъде разполагаем на Славиша Стоянович, който последните два мача заложи на него от първата минута. Поради това се чака в идващите часове двете страни да се схванат и да се разделят по взаимно единодушие. Това е желанието на 26-кратните първенци. Юбилейният дуел за " сините " пък ще се окаже финален за бранителя в клуба.

През тази акция Старокин бе притеглен, с цел да помогне с опита си, само че сходно на целия отбор, не съумя да покаже най-хубавото от себе си. Интересното е, че това бе първият състезател, който Наско Сираков притегли след приемането на акциите, само че и първият, с който огромният голаджия желае да разтрогне още преди Коледа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР